• Mrs. Phillips’ Class Schedule 

    (bold print is set in stone) 

    7:45-8:10 Announcements/Warmup 

    8:10-8:20 Morning Meeting 

    8:20-8:55 Shared Reading (35 min) 

    8:55-9:35 Writer’s Workshop (40 min) 

    9:35 - 10:35 Guided Reading (1 hr) 

    10:41-11:11 Lunch 

    11:11-11:41 Recess 

    11:41-12:00 Read Aloud (20 min) 

    12:00 - 12:25 Math Warm Up/Number Talk (25 min) 

    12:25 - 1:05 Whole Group Math (30 min) 

    1:05 - 1:35 Small Group Math (30 min) 

    1:35-2:05 Science/Social Studies (40 min) 

    2:10-2:55 Specials 

      

      

    Day 1 

    Day 2 

    Day 3 

    Day 4 

    Day 5  

    Day 6 

    Library 

    PE 

    Music 

    PE 

    Art 

    PE