Return to Headlines

Spring Semester 2019 1st Day Schedule

Pearland High School

First Day 2nd Semester Bell Schedule

Homeroom 7:15 – 7:25 (10 min)

1st Period 7:31 – 8:17 (46 min)

2nd Period 8:23 – 9:09 (46 min)

3rd Period 9:15 – 10:02 (47 min)

4th Period 10:08 – 11:08 (60 min)

5th Period 11:14 – 12:38

A-Lunch B-Lunch C-Lunch

Lunch 11:08 -11:38 Class 11:14 – 11:38 Class 11:14 – 12:08

Class 11:44 – 12:38 Lunch 11:38 – 12:08 Lunch 12:08 – 12:38

Class 12:14 – 12:38

6th Period 12:44 – 1:34 (50 min)

7th Period 1:40 – 2:30 (50 min)